Totaal overdonderd, omdat je een kankerdiagnose hebt gekregen?

Lees dan het gratis E-book “De belangrijkste inzichten na een kankerdiagnose.”

“Ik had dit echt nodig. Ik ben al zolang bekend met kanker. Angst heeft me altijd parten gespeeld. Nu ervaar ik steeds meer dat vertrouwen in en terug naar mezelf, mij de weg wijst die voor mij het beste is. Genezing zit in mezelf. Het is vaak een eenzame weg, daarom ben ik ook zo blij dat je dit initiatief genomen hebt. Het heeft me heel veel extra vertrouwen gegeven. Ik ben me bewust wat traumatische gebeurtenissen in iemands leven doen. Ik wil je mijn complimenten geven!”

– Linda

Over Froucke van der Lijn​

Ruim 20 jaar werkte ik als marketing en communicatie manager voor diverse bedrijven. Na een aantal persoonlijke gebeurtenissen begon in 2007 bij mij de fascinatie voor gezondheid. Ik rondde diverse opleidingen af, zoals massage therapeut, waarbij ik naast de medische basisvakken, massage, shiatsu en voetreflex leerde. Ook haalde ik certificaten over orthomoleculaire voedingsleer.

De ziekte en het overlijden van mijn zoon Elso in 2016 waren mijn drijfveer voor een nog intensievere zoektocht naar de onderliggende oorzaken van ziekte. Er volgden cursussen in binnen- en buitenland.

Ik ben opgeleid door Angela Frauenkron-Hoffmann in Duitsland. Met de methode biologisch decoderen begeleid ik onder andere mensen die een kankerdiagnose hebben gekregen. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak die in hun leven te vinden is, zodat deze opgelost kan worden. We creëren de best mogelijke omstandigheden om te kunnen herstellen. Ik wens je alvast mooie inzichten en moed om jouw eigen ontdekkingsreis te gaan maken.

Recensies

Ik heb weer vertrouwen in mezelf en heb weer doelen en dromen!

-Martin

Wat een mooie mensen! Het blijven wonderen van herkenning en ik had en heb er zo’n behoefte aan.

– Selma

Ik wil je even laten weten hoe blij ik ben met wat jij hier samen laat komen.

– Sietske

Wil jij jezelf de beste kansen op gezondheid geven?

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?