De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Inleiding biologisch decoderen

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Blauwdruk voor een symptoomvrij leven

Ziekte is geen toeval of het noodlot
Een ziekte heeft te maken met dat wat in ons leven is gebeurd en vooral de manier waarop wij dat gevoelsmatig hebben ervaren. 

Met dit boek wil ik je informeren en aanmoedigen de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw fysieke en emotionele welzijn. Verantwoordelijkheid betekent: jouw antwoorden vinden. De sleutel tot zelfgenezing is het erkennen, voelen en loslaten van de diepere oorzaak die in jou zit. Je gaat begrijpen dat je niet alleen je eigen genen positief kunt beïnvloeden, maar ook de genen en gezondheid van de generaties die na jou komen.

Over Froucke van der Lijn​

Ruim 20 jaar werkte ik voor diverse bedrijven. Na een aantal persoonlijke gebeurtenissen begon in 2007 bij mij de fascinatie voor gezondheid. Ik rondde diverse opleidingen af, zoals massage therapeut, waarbij ik naast de medische basisvakken, massage, shiatsu en voetreflex leerde. Ook haalde ik certificaten over orthomoleculaire voedingsleer.

Na vele verschillende cursussen te hebben gevolgd kwam ik het biologisch decoderen tegen. Dat was voor mij doorslaggevend. Met deze therapievorm is het mogelijk om de oorzaak te vinden, te erkennen en via de emotionele omkeer heel bewust los te laten. Ik ben hiervoor opgeleid door Angela Frauenkron-Hoffmann in Duitsland.  Op zoek gaan naar de oorzaak die altijd in ons leven of familiegeschiedenis te vinden is. We creëren de best mogelijke omstandigheden om te kunnen herstellen. Ik wens je alvast mooie inzichten en moed om jouw eigen ontdekkingsreis te gaan maken.

Van baarmoeder tot wereld - de reis die ons leven vormt

Gebeurtenissen rondom de conceptie, zwangerschap en geboorte hebben grote invloed op de rest van ons leven.

De hersenen volgen altijd één eenvoudige logica: ze doen alles om er voor te zorgen dat je in elke situatie overleeft.

Ons lichaam doet nooit iets zonder betekenis of zin, ook niet wanneer we de betekenis niet direct kunnen begrijpen.

de sleutel tot zelfgenezing

Iedereen heeft een zelfgenezend vermogen in zich.

De biologie van jouw lichaam ontdekken en begrijpen

Ontdek de fascinerende biologische logica van jouw lichaam en krijg een ander perspectief op ziekte en gezondheid. Een ander perspectief waardoor je jouw levensverhaal kunt herschrijven.