Bestel hier en verbreed jouw horizon

Genezingsverhalen, de biologische natuurwetten en biologisch decoderen

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Froucke van der Lijn

Meer informatie over deze boeken

Uitgelicht

Froucke van der Lijn

Waarom Inka's verhaal belangrijk is

In 2016 leerde ik de Duitse Inka Sattler kennen. Zij vertelde me over haar bijzondere genezingsverhaal en het bevestigde mijn overtuiging dat het mogelijk is om op een andere manier te genezen na een kankerdiagnose, dan dat wat standaard geadviseerd wordt. Ik besloot haar boek te vertalen en te publiceren. Inka’s weg is zeker niet voor iedereen weggelegd. Ze heeft het zich niet gemakkelijk gemaakt, toch was dit voor haar de enige, juiste manier.

Wat haar verhaal voor mij zo bijzonder maakt, is dat ze vroeger verpleegkundige was en jarenlang praktijkervaring heeft opgedaan met de reguliere behandelingen van kankerpatiƫnten. Zij heeft de kennis uit de eerste hand. Maar toen het haar zelf betrof, maakte ze andere keuzes. Mijn eigen kennismaking met en verdieping in de biologische wetten is een voortdurend avontuur.

Het vinden, doorleven en loslaten van de oorzaak die in ons unieke levensverhaal ligt, verhoogt de kans op genezing. Het lukt niet altijd, maar soms wordt dat wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk.

Froucke van der Lijn

de sleutel tot zelfgenezing

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Froucke van der Lijn

Met biologisch decoderen kan de persoonlijke en familiaire achtergrond waarop elke ziekte is gebaseerd worden ontcijferd, begrepen, gevoeld en verholpen. In dit boek maak je kennis met een andere perceptie over ziekte en gezondheid. Genezing begint in jou en elke genezing is een zelfgenezing.

Ziekte is geen toeval of het noodlot
Een ziekte heeft te maken met dat wat in ons leven gebeurt of is gebeurd en vooral de manier waarop wij dat gevoelsmatig beleven. Gun jezelf deze kennis!