Bestel hier en verbreed jouw horizon

Boeken over zelfgenezing, de biologische natuurwetten, biologisch decoderen en inspirerende ervaringsverhalen

Chemotherapie? Nee, bedankt! Deel 1 en 2

Inka Sattler

Inzichten na een kankerdiagnose

Froucke van der Lijn

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Froucke van der Lijn

Meer informatie over deze boeken

Uitgelicht

Froucke van der Lijn

Waarom Inka's verhaal belangrijk is

Kort na het overlijden van mijn zoon in 2016 leerde ik de Duitse Inka Sattler kennen. Zij vertelde me over haar ongelooflijke levensverhaal en het bevestigde mijn overtuiging dat kanker op natuurlijke wijze te genezen is, mits de oorzaak wordt gevonden en opgelost. Ik besloot haar boeken te vertalen en te publiceren.

Wat haar verhaal voor mij zo bijzonder maakt, is dat ze vroeger verpleegkundige was en jarenlang praktijkervaring heeft opgedaan met de reguliere behandelingen van kankerpatiënten. Zij heeft de kennis uit de eerste hand. Maar toen het haar zelf betrof, maakte ze een hele andere keuze. Mijn eigen kennismaking met en verdieping in de vijf biologische natuurwetten is een voortdurend groot avontuur. Het heeft mijn leven totaal veranderd en in een andere richting gestuurd.

Het is tijd voor een ander perspectief op ziekte en gezondheid. Kanker gaat over jou. Het vinden, doorleven en loslaten van de oorzaak, die in jouw unieke levensverhaal ligt, is de sleutel tot zelfgenezing. Ik wens dat deze kennis een prachtige ontdekkingsreis voor de rest van je leven mag worden.

Froucke van der Lijn

chemotherapie-neebedankt, deel1en2

Chemotherapie? Nee, bedankt! Deel 1 en 2

Inka Sattler

In 2010 kreeg Inka Sattler te horen dat ze ‘ongeneeslijk ziek’ was. Ze had borstkanker, melanomen en uitzaaiingen in rugwervels en pleura. Bovendien raakte ze uiteindelijk verlamd. Ze werd wekenlang verpleegd op de afdeling voor palliatieve zorg. Inka is één van de weinige mensen die deze afdeling levend heeft verlaten. Door de enorme liefde en zorg van haar man en familie en de kundige begeleiding van Dokter Hamer heeft ze het overleefd. Inka besloot toen haar verhaal en alle therapieën, die ze uitprobeerde om haar herstel te bevorderen, te gaan delen. Deel 1 en deel 2 zijn verkrijgbaar als E-book en als paperback.

Inzichten na een kankerdiagnose

Froucke van der Lijn

Tijdens mijn vele gesprekken met mensen die te maken kregen met een kankerdiagnose, kwam steeds weer naar voren hoe ingrijpend deze diagnose hun leven heeft veranderd. Hoe deze mensen niet bij de pakken neer gingen zitten, maar het heft in eigen handen hebben genomen. Lees de ervaringsverhalen van 12 mensen die te maken kregen met een kankerdiagnose. Zij kozen niet voor de standaard reguliere behandelingen.

Ben je totaal overdonderd, omdat je een kankerdiagnose hebt gekregen? Voel je dan gesteund door mensen die in dezelfde situatie zaten. Put hoop uit hun verhalen: jij kunt ook genezen. Verminder je angst en krijg handvatten hoe je jouw kansen op gezondheid zo groot mogelijk maakt. Verkrijgbaar als E-book.

de sleutel tot zelfgenezing

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Froucke van der Lijn

Met biologisch decoderen kan de persoonlijke en familiaire achtergrond waarop elke ziekte is gebaseerd worden ontcijferd, begrepen, gevoeld en verholpen. In dit boek maak je kennis met een andere perceptie over ziekte en gezondheid. Genezing begint in jou en elke genezing is een zelfgenezing.

Ziekte is geen toeval of het noodlot
Een ziekte heeft te maken met dat wat in ons leven gebeurt of is gebeurd en vooral de manier waarop wij dat gevoelsmatig beleven. Gun jezelf deze kennis!

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?