Ontspannen ontmoeten

Intuïtief leven en zelf regie voeren in elk aspect van jouw leven na een kankerdiagnose.

Locatie: Midden Friesland, 15 km van Drachten.

Ontmoeting in waarheid

Intuïtief weten

Op zoek naar een ontspannen ontmoetingsplek na een kankerdiagnose? Een plek waar je samen met mij kunt kijken naar hoe jij het beste jezelf kunt helpen, zodat jouw kansen op herstel zo groot mogelijk zijn.

 

Een andere kijk op kanker

Zinvol perspectief

Ik kan je laten zien hoe je zelf de leiding over je leven kunt nemen. Jouw leven en daarmee de grootste kans op gezondheid. Ik ga de confrontatie niet uit de weg! Totale eerlijkheid naar jezelf en naar mij. Je gaat er steeds meer op vertrouwen om naar jouw innerlijke waarheid te leven.

iIk neem dit zeker niet lichtvaardig, maar motiveer jou om met een andere blik naar jouw leven te kijken en dus ook naar de reden van jouw kankerdiagnose.

Maria Wienholts

Natuurlijk genezen

Een aantal jaren geleden kreeg ik een borstkankerdiagnose, maar ik heb me nooit patiënt gevoeld en ben ook nooit ziek geweest. Ik  wist eigenlijk direct dat ik het op mijn eigen manier ging doen. Ik had zelf de tumoren gemaakt, die waren van mij. En daar ging ik  zelf mee aan de slag. Ik heb mezelf genezen op natuurlijk wijze. 

Ik heb een hele andere kijk op kanker gekregen. Kanker is altijd jouw unieke verhaal. Door jouw verhaal met mij te delen kunnen we samen de achterliggende reden ontdekken.

Wat gaan we doen?

Wel

We laten ons leiden door onze intuïtie en daarmee ontdekken we wie we zijn en hoe daarnaar te handelen. We gaan praten, zodat de emotionele lading verandert en ik help je de angst te verminderen. Samen lachen, huilen, ontspannen en lichaamsbewustzijn vergroten. We gaan de confrontatie niet uit de weg.

Niet

We zijn geen lotgenoten! Kanker krijg je niet door het lot, maar door wat er in jouw leven is gebeurd. We strijden niet tegen kanker, want dan strijden we tegen onszelf. Ik prijs geen behandelingen aan en ik raad ook niets af. Alles is jouw eigen keuze.

Voel je welkom op deze ontspannen ontmoetingsplek

Ik weet wat een kankerdiagnose met je doet, dat je behoefte hebt aan iemand die precies begrijpt waarom jij het liefst een andere manier van behandelen wilt. Jouw weg. En daar zoek jij ondersteuning bij.

Locatie: Midden Friesland, 15 km van Drachten.

Na aanmelding ontvang je het hele interview!

Als jij deze vrolijke energiestroom ook wilt ervaren, kom dan naar de ontmoetingen

Ik wil graag ontmoeten

Na inschrijving ontvang je alle informatie in je mailbox én het gehele interview met Maria.

Locatie: Midden Friesland, 15 km van Drachten

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?