Ineens heb je die diagnose....

Je voelt je machteloos

Je hoeft het allemaal niet alleen te doen! Met dit pakket vol ervaringsverhalen, therapieën en tips wil ik jou een extra steuntje in de rug geven. 

Genezen doe je altijd zelf, maar we kunnen Samen voor beter gaan!

0 +
Video's
0 +
Keer bekeken
0
Uren aan interviews

Leer de oorzaak van jouw ziekte kennen

De kans is groot dat jij of iemand in je familie of vriendenkring ooit te maken gaat krijgen met kanker. Het heeft in ieder geval mijn leven en dat van mijn gezin voorgoed veranderd. Er kwamen vragen bij mij op, waarom ontwikkelt een lichaam eigenlijk kanker? Waarom dit type kanker en geen andere en waarom nu? Wat is eraan voorafgegaan? Hebben emoties en gedachten invloed op het ontstaan van kanker? 

Al sinds 2008 verdiep ik mij in gezondheid en genezing. Eind 2020 organiseerde ik een online congres zelfgenezing over kanker waar duizenden mensen aan hebben deelgenomen. De reacties waren ontroerend en overweldigend. Ik stond versteld dat zoveel mensen dezelfde vragen hadden. 

Door een kankerdiagnose kun je je eenzaam, angstig en machteloos voelen, maar het kan ook anders. Een ander perspectief. Andere mogelijkheden. Je visie verbreden. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om voor jezelf dingen te anderen. Je bent zelf de beste expert van jouw leven. Word je eigen beste arts. Dit is waar ik jou kennis mee wil laten maken. Want als je de oorzaak kent waarom je ziek bent geworden, kun je de oorzaak ook wegnemen en dan is alles mogelijk!

Het videopakket is geschikt voor jou, als je:

Zoektocht naar herstel

Ik ben Froucke van der Lijn en moeder van 3 kinderen. Na een aantal persoonlijke gebeurtenissen begon in 2007 bij mij de fascinatie voor gezondheid. Ik rondde diverse opleidingen af, zoals massagetherapeut, de medische basisvakken, orthomoleculaire voedingsleer. Hoewel ik veel leerde over kankerpreventie had ik nooit gedacht dat we echt met kanker te maken zouden krijgen. In 2015 bleek mijn zoon van 13 kanker te hebben en een jaar later overleed hij. Vanaf die periode volgde een wanhopige zoektocht naar informatie om hem de beste kansen te geven. In die jaren daarna ontdekte ik de kennis over de oorzaken van ziekte en begreep ik eindelijk zijn verhaal. Ik volgde hiervoor vele cursussen in binnen- en buitenland.

Met mijn interviews met artsen en patiënten wil ik voorkomen dat jij dezelfde wanhopige, eenzame zoektocht moet doen als ik. Mijn focus ligt op jou als gehele mens, op levenskwaliteit, geluk en gezondheid in plaats van ziekte, angst en bestrijding. Je maakt kennis met inspirerende deskundigen die een logisch perspectief op ziekte en gezondheid hebben. Zij geven hoop in plaats en negeren oorzaak achter de ziekte niet. Ik geef moedige mensen die het verhaal achter hun ziekte hebben begrepen, een stem. Zij delen hoe ze, soms tegen alle verwachtingen in, weer gezond zijn geworden. Ik gun jou deze informatie ook!

"Allereerst wil ik je graag complimenteren met de videogesprekken die je hebt gehouden en die ik met volle aandacht heb bekeken. Wat mij opviel is de empathie die jij aan de dag legde en de rust en het geduld waarmee jij alle geïnterviewden tot hun recht liet komen. Bedankt dat je dit in de wereld zet"
Jan B

Versterk het vertrouwen in jezelf

Gun jezelf deze boeiende en inspirerende interviews met mensen die je een kijkje geven in het verhaal van hún leven. Ze vertellen openhartig hoe ze op hun eigen wijze weer gezond werden na een kankerdiagnose. Daarnaast geven artsen en therapeuten een totaal nieuwe visie op deze ziekte en komt het belang van een omgeving die vertrouwen heeft in de weg die jij kiest, aan bod.

Je krijgt direct onbeperkt toegang tot alle interviews vol kennis, inspiratie, moed en praktische tips voor jouw persoonlijke groei. 

Je bent van harte welkom!

Na betaling krijg je binnen enkele minuten een mail met inloggegevens tot het besloten platform. Je kunt direct beginnen.

Maak alvast kennis met de personen die ik heb geïnterviewd

Artsen & Therapeuten met een andere visie op kanker

In dit videopakket leer je wat de betekenis van ziektes is, welke alternatieve mogelijkheden er zijn als je de diagnose kanker hebt en wat jouw beste kansen op gezondheid zijn. Hoe leer je de taal van jouw lichaam te verstaan en waarom is het zo belangrijk dat je een authentiek leven leidt? Veel mensen komen pas in beweging als ze ziek zijn. Neem deze kennis tot je, juist nu je nog gezond bent. Als je eenmaal een diagnose hebt gekregen, is de weg naar gezondheid een stuk moeilijker.

Henk Fransen

In 1985 afgestudeerd als arts. “Spontane genezing ligt binnen ieders handbereik. Niet alleen de spontane genezing van het lichaam, maar van elk aspect van je leven”

Mies Kloos-Raasveldt

Leven in vertrouwen. Biologische wetmatigheden over ziekte en gezondheid: begrijp het proces en de betekenis van je ziekte

Johan Denis

35 jaar ervaring als huisarts en homeopaat. Johan begeleidt patiënten via biologische conflictschok-eliminatie

Goedele Vercnocke

Energetisch therapeut en begeleidt mensen om zich te verbinden met het hoogste bewustzijn in zichzelf, van waaruit heling plaatsvindt

Dr. Eduard v.d. Bogaert

Praktijk voor Nieuwe Integratieve Geneeskunde in België. Huisarts en homeopaat. Gespecialiseerd in genealogie en biomedisch decoderen van ziekte

Angela Frauenkron-Hoffmann

Therapeut Biologisch Decoderen in België. Helpt getroffenen om hun emotionele overlevingspatronen te herkennen en op te lossen

Ervaringsdeskundigen gingen hun eigen weg

Ervaringsverhalen zijn het levende bewijs van dat wat soms onmogelijk lijkt, toch mogelijk is. Deze mensen inspireren ons met hun unieke verhaal over hoe ze zichzelf hebben genezen. Zij hebben hun leven in eigen hand genomen. Wat deden zij om weer gezond te worden, welke inzichten hebben zij gekregen? En wat was de reden om, in plaats van de voorgeschreven behandeling te volgen, hun eigen weg naar gezondheid te zoeken?

Christel Neven

Genezen van borstkanker

Steven Scheffer

Prostaatkanker, maar geen patiënt

Lara Masanowa Tatje

Genezen van borstkanker

Maria Wienholts

Zelf genezing door kanker

Brandon Bays

Genezen van baarmoedertumor

Fons de Visser

Leeft sinds 9 jaar met een hersentumor

Jan Gevers

Genezen van prostaatkanker

Edwin Stokkink

Leeft sinds 6 jaar met longkanker

Dr. Carlo Brandstätter

Genezen van blaaskanker

Caroline Denijs

Natuurgericht therapeut, Forum Kanker Anders Benaderd, genezen van darmkanker

Familie & Vrienden die vertrouwen gaven

Eén van de belangrijkste voorwaarden om gezond te kunnen worden, is ondersteuning en vertrouwen in jouw keuzes van de mensen om je heen. Staan ze volledig achter je of wordt jouw weg naar genezing bemoeilijkt door angst en onbegrip van anderen? Hoe kunnen we de beste hulp bieden? Hoe gaan achterblijvers verder als hun dierbare toch is overleden en hoe heeft dit hun leven beïnvloed? Welke troost kunnen we daar uit halen?

Kitty Vromen

Transitiegids, schrijfster van Zinvol rouwen. Moeder van Robin, die overleed aan een hersentumor

Natascha Kager

Geliefde van journalist Mark Bos, die overleed aan prostaatkanker

Miriam Stokkingreef

Partner van Fons de Visser, diagnose baarmoederhalskanker

Arjen Lievers

Ondernemer, filosoof, sportman. Broer van Wessel, die overleed aan teelbalkanker

Toegang tot de complete set video's

Zelfgenezing Thema Kanker

Krijg direct toegang tot de besloten omgeving waar je alle video's, audio's en mijn E-book vindt. Samen gaan we voor beter.

Krijg toegang tot de genezingsverhalen

Niet tevreden? Investering terug! 14 dagen garantie op je aankoop.

Hier een korte indruk van deze waardevolle interviews

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de online interviews?

Direct na jouw betaling ontvang je een e-mail met de toegangsgegevens voor het online pakket. Daarmee kun je inloggen met je wachtwoord en krijg je toegang tot alle video-interviews en het andere materiaal.

Kan ik het pakket ook downloaden?

De audiobestanden van de interviews kun je downloaden. Voor de videobestanden bieden we deze mogelijkheid om te downloaden niet aan, omdat internet nu bijna overal beschikbaar is. Je hebt de mogelijkheid om de video’s permanent te streamen. Elk moment en overal. Het enige dat je nodig hebt is internettoegang en een laptop, mobiel of tablet.

Hoelang is mijn pakket geldig?

De toegang is onbeperkt geldig. Besluit ik om er mee te stoppen, dan komen de interviews in jouw bezit.

Heb je nog meer vragen?

Stuur me dan jouw vragen via het contactformulier of direct via froucke@zelfgenezingonline.nl.

"Zo bijzonder, zoveel draagvlak, zoveel bevestiging, zeker ook confronterend voor mij, acceptatie hoe mijn pad ging en gaat. Dankbaar voor het bekijken van deze interviews"
Janneke M
"Wat een prachtig initiatief van jou en hoeveel draagvlak gaan wij krijgen in zelfgenezingsland. Dank je wel, dat je mij hiermee in contact hebt gebracht"
Petra W

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?