Biologisch Decoderen veranderde alles voor mij

Uit de wijsheid van je lichaam, uit de liefde van je hart en uit de vrijheid van je geest ontstaat een diepe kracht: het vermogen om jezelf te genezen.

De beste gezondheidspreventie is een gelukkig en authentiek leven leiden

Over Froucke van der Lijn

Ruim 20 jaar werkte ik voor diverse bedrijven. Na een aantal persoonlijke gebeurtenissen begon in 2007 bij mij de fascinatie voor gezondheid. Ik rondde diverse opleidingen af, zoals massage therapeut, waarbij ik naast de medische basisvakken, massage, shiatsu en voetreflex leerde. Ook haalde ik certificaten over orthomoleculaire voedingsleer. De ziekte en het overlijden van mijn oudste zoon waren mijn drijfveer voor een nog intensievere zoektocht naar de onderliggende oorzaken van ziekte. Er volgden vele cursussen in binnen- en buitenland.

Voeg je header hier toe

Voor mij was de kennismaking met het Biologisch Decoderen doorslaggevend. Het staat ook bekend onder de naam La Biologie Totale van Dr. Claude Sabbah. Ik volgde de afgelopen jaren les bij Angela Frauenkron-Hoffmann in Duitsland, dé expert in Frans- en Duitstalig gebied, die de kennis van Dr. Claude Sabbah (La Biologie Totale), Dr. Gérard Athias (The Bio-Psycho-Genealogy) en Dr. Jean Lerminiaux (The Neurobiology) succesvol combineert. Ik sloot dit af met de opleiding voor therapeuten: de Emotionele omkeer.

Maak hier een afspraak

Graag werk ik met jou samen als je openstaat voor andere inzichten over de betekenis van ziekte en je weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw gezondheid. Ik help je bij het herkennen van de oorzaak van jouw klachten en het veranderen van de onbewuste overlevingspatronen.