Over mij

Hoi, ik ben Froucke van der Lijn

Uit de wijsheid van je lichaam, uit de liefde van je hart en uit de vrijheid van je geest ontstaat een diepe kracht: het vermogen om jezelf te genezen.

De beste preventie is een gelukkig en authentiek leven leiden.

Emotionele omkeer veranderde alles

Ruim 20 jaar werkte ik als marketing en communicatie manager voor diverse bedrijven. Na een aantal persoonlijke gebeurtenissen begon in 2007 bij mij de fascinatie voor gezondheid. Ik rondde diverse opleidingen af, zoals massage therapeut,  waarbij ik naast de medische basisvakken, massage, shiatsu en voetreflex leerde. Ook haalde ik certificaten over orthomoleculaire voedingsleer. De ziekte en het overlijden van mijn zoon Elso waren mijn drijfveer voor een nog intensievere zoektocht naar de onderliggende oorzaken van ziekte. Er volgden vele cursussen in binnen- en buitenland.

Voor mij was de kennismaking met het Biologisch Decoderen doorslaggevend. Het staat ook bekend onder de naam La Biologie Totale van Dr. Claude Sabbah. Ik volgde de afgelopen jaren les bij Angela Frauenkron-Hoffmann in Duitsland, dé expert in Frans- en Duitstalig gebied, die de kennis van Dr. Claude Sabbah (La Biologie Totale), Dr. Gérard Athias (The Bio-Psycho-Genealogy) en Dr. Jean Lerminiaux (The Neurobiology) succesvol combineert. Ik sloot dit af met de opleiding voor therapeuten: de Emotionele omkeer.

Biologisch Decoderen van de overlevingsprogramma's

Online congres zelfgenezing

Eind 2020 organiseerde ik het eerste online congres Zelfgenezing over kanker. De week vol interviews met artsen, therapeuten en genezen patiënten werd een groot succes en zo ontstond Zelfgenezing Online. 

Op dit moment concentreer ik me op het geven van consulten, het schrijven over natuurlijke genezing o.a. door biologisch decoderen en het organiseren van nieuwe congressen.

Boek hier je consult

Graag werk ik met jou samen als je jouw gezondheid in eigen handen wilt nemen. Je staat open voor andere inzichten over de betekenis van ziekte en je weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw gezondheid. Ik help je bij het herkennen van de oorzaak van jouw klachten en het veranderen van de onbewuste overlevingspatronen. 

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?

De sleutel tot zelfgenezing zit in jou

Waar mag ik het e-book naar toe mailen?