Er wordt mij vaak gevraagd hoe het biologisch decoderen in zijn werk gaat. Daarom open ik graag mijn (virtuele) deur voor jou. 

Voor een consult kun je bij mij komen  of we ontmoeten elkaar via Zoom, nadat je eerst hier een consult hebt geboekt. Natuurlijk kunnen we eerst bellen om kennis te maken en te kijken of het klikt. Voor we elkaar ontmoeten vul je het persoonlijke dossier in en maak je jouw familiestamboom. Je ontvangt van mij hiervoor eerst de uitleg.  

Bij het consult vraag ik als eerste wat jouw probleem is, waarvoor kom je bij mij? Zodra jij vertelt onder welke klachten of symptomen jij lijdt, let ik op jouw woorden en je lichaamstaal. Eigenlijk doe ik dat al vanaf het begin dat je bij mij voor de deur staat. 

Onze lichaamstaal ontwikkelt zich namelijk al voor onze verbale taal. In onze mimiek, de kleine gebaren, de wijze waarop we lopen, de deur open doen, een hand geven, tonen we ons gedrags- en gevoelspatroon: datgene waar het hier om gaat. Onze bewegingen en gebaren tonen het beste wat in ons onbewuste leeft. Met woorden kunnen we nog andere dingen zeggen, maar onze lichaamstaal liegt nooit!

Na onze eerste afspraak van max. twee uren, begrijp jij hoe jouw levensstijl is: op welke persoonlijke manier jij in het leven staat. Hoe je reageert en onbewust steeds weer dit overlevingspatroon dagelijks herhaalt. Ook begrijp je dan hoe dit overlevingspatroon verband houdt met jouw klachten. 

Jij herkent zelf de verbanden waarom je precies déze klachten hebt en geen andere klachten en hoe ze in jouw leven passen. 

Je zult beginnen te begrijpen waarom je steeds weer met dezelfde problemen te maken hebt gehad en waarom je jezelf er herhaaldelijk in hebt gemanoeuvreerd, onbewust, alsof je op afstand wordt bestuurd.  

Tijdens het eerste consult zal ik op basis van de klachten die je hebt opgeschreven je ook een uitleg geven, om wat voor conflictsituatie het gaat en we gaan op zoek naar dat ziekmakende moment in jouw leven. Bij een vervolgconsult nemen we jouw kindertijd en familiegeschiedenis meer in detail onder de loep. We kijken naar het moment van de conceptie, de zwangerschap, de bevalling en de eerste jaren na de geboorte. Wat heeft zich daar afgespeeld? Ook als je weinig herinneringen hebt, weet je dit onbewust en laat je het elk moment zien. We gaan op zoek naar de verbindingen. Puzzelstukje voor puzzelstukje stellen we zo het beeld van jouw leven samen.

Biologisch decoderen is een gespreksmethode waarbij je zelfgenezing stimuleert. Soms is alleen het blootleggen van de verbindingen voldoende om een ​​klacht aanzienlijk te verbeteren of zelfs te laten verdwijnen. En soms is het nodig om diepgewortelde emoties in het onderbewustzijn op te sporen en op te lossen.